Tämän hetket parhaat lahjaideat vain meiltä! Me tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman erilaisia tuotteita jotka sopivat erinomaisesti lahjaksi joko vastasyntyneelle vauvalle tai 12 vuotiaalle lapselle tai babyshowereille tulevalle äidille. Olemme viimeisen vuoden aikana lisäneet valikoimaamme uusia tuotetryhmiä maailmankuuluisilta valmistajilta kuten esimerkiksi Philips Avent, Sophie la Girafe ja kotimainen Ainu. Niiden valmistajien tuotteiden joukosta te voitte valita mainioita lahjoja läheisille, yhdessä myyjämme kanssa tarpeidenne ja budjetienne mukaisesti. Myyjämme voivat suositella just tämän hetken suositut tuotteet ja samalla paketoivat niitä ihaniksi lahjapaketeiksi. 

Kids Avenuen lahjakortti

Tuntuuko hyvän lahjaidean keksiminen välillä ylivoimaiselta esteeltä? Lahjakortti on helppo ja hauska tapa ilahduttaa läheisen ihmisen ja tarjota hänelle upea mahdollisuus ostoksiin laajasta lastenvaatevalikoimastamme!

Meiltä voit hankkia lahjakortin vapaasti valitsemallasi summalla. Kids Avenuen lahjakortti on aina hyvä ja oiva valinta, joka ilahduttaa sekä saajaa että antajaa. Lahjakortin voi käyttää myös osissa, ja se on voimassa yhden vuoden ostopäivästä.

Kysy lisää +358 40 736 1806, lähetä meille viestiä tai tule käymään myymälässämme!