Tämänhetkisen valitettavan koronavirus tilanteen takia kauppakäynti on totaalisesti pysähtynyt koko Suomessa. Meidän myymälässä Kampissa, olemme avoinna poikkeusaukioloajoilla, mutta asiakkaita ei oikein ole liikkeellä.

Pienyrittäjänä me kuitenkin yritämme keksiä uusia keinoja miten voisimme edelleen palvella asiakkaita, jotka meidän palveluitamme tarvitsevat. Yrityksemme Kids Avenue toimii vuodesta 2007, ja monien lapset ovat kasvaneet meidän kanssamme – kastejuhlista 10 vuoteen asti.

Meillä ei ole varsinaista verkkokauppa, mutta haluamme yrittää ja elvyttää toimintaamme Instagramin sekä Facebookin kautta, ja tarvitsemme siinä teitä ja teidän apua.

Seuraavien päivien aikana laitamme kuvia tuotteista, joita voitte tilata suoraan kotiinne. Emme valitettavasti pysty laittamaan koko valikoimaamme kuveineen, mutta yritämme parhaamme.

Me tarjoamme kaunista ja ajatonta muotia lapsille koosta 50cm alkaen kokoon 134cm. Lisäksi meiltä on saatavilla vauvantarvikkeita, asusteita sekä leluja. Pystymme ottaa teille kuvia tuotteista henkilökohtaisesti esimerkiksi whatsappissa. Jos etsitte mekkoa tiettyä kokoa niin laitamme teille kuvia myynnissä olevista malleista hintoineen jne. Myös opastamme oikean koon valinnassa teidän antamien tietojen perusteella.

Miten te voitte auttaa:

1) Tilaukset ja kyselyt voitte kirjoittaa suoraan whatsappin, sähköpostin tai viestien kautta kuten myös suoraan valokuvien alle.

Meidän whatsapp numero: 040 7361806
Meidän sähköposti: kidsavenue@kidsavenue.eu

2) Voitte myös esittää kaikenlaisia kysymyksiä tuotteista ja valikoimasta, jotka teitä saattaisi kiinnostaa niin pyrimme vastaamaan kyselyihinne parhaamme mukaan ottaen huomioon tarpeenne.

3) Kun olette tilaamassa meiltä tuotteen tai tuotteita niin saatte meiltä pankkinumeromme mihin voi suorittaa maksun, sekä me pyydämme teiltä osoitteen mihin lähetämme tilauksen eteenpäin.

Tarjoamme myös lahjapaketoinnin ja lahjakortteja jotka on voimassa 2 vuotta ostopäivästä.

Tarvitsemme teitä tässä tilanteessa todella kovasti, jotta liiketoimintaamme pysyisi pystyssä.